Om os

Første september 1960 startede firmaet op som Autocentralen på Søndergade 18, Kjellerup med Fie og Egon Thomasen ved roret. Bilforhandlingen blev senere til Renault og værksted og bilforretning blev suppleret med tankstationen hvor Esso var leverandør.

 

I januar 1980  overtager Inga og Kurt Thomasen forretningen efter forældrene (svigerforældrene) og skifter efterfølgende navnet til Kurt Thomasen Automobiler og får en underforhandling af Mazda. Værkstedet er fortsat et værksted hvor alle bilmærker kan serviceres og der stiftes her også for en kort bemærkning bekendskab med  Daciaforhandling, der dog ikke bliver af længere varende karakter.

 

Den første februar 1991 flytter Inga og Kurt hele forretningen til Parallelvej 6, Kjellerup og bygningen der tidligere har solgt Volvo, flytter deres aktiviteter til Viborg. Virksomheden er fortsat bosiddende på Parallelvej 6, Kjellerup.  

 

Fra første oktober 2006 overtager Charlotte Thomasen og Henrik Bastrup butikken. 3. generation driver nu en tankstation med Circle K som leverandør, Beauty Biksen(4. generation),  Pitstop Pølsevognen, DriveIn Bageren, Dækcenteret Kjellerup og Bosch Carservice på matriklen.

 

Der er lagt an til at man kan kontakte hele huset via vores hovednummer 86881422 og derefter vælge videre til den del af huset man ønsker at komme i kontakt med, eller man kan skrive mails til Henrik@kurt-thomasen.dk som herefter vil blive sendt videre til rette vedkommende.  • DBR
  • Seek4cars
  • Dækcentret Kjellerup


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net